Nu știi ce cadouri interesante poți să le oferi colegilor tăi de serviciu? Acum este timpul să descoperi câteva idei!

Colegii de serviciu reprezintă o parte importantă din viața fiecărei persoane. Așadar, dacă faci parte dintr-o echipă, iar colegii de la serviciu își sărbătoresc chiar și simbolic ziua de naștere în cadrul firmei, ar fi de apreciat să oferi un cadou.Cu atât mai mult, dacă acesta îți este mai apropiat, poți să-i faci un cadou separat. Însă, de obicei, se strânge o sumă de bani, iar cadoul poate fi oferit din partea tuturor colegilor. În acest articol, vei afla ce cadouri inedite îi puteți oferi în loc de suma strânsă. Cu siguranță va aprecia gestul vostru, iar echipa va deveni mult mai unită și eficientă.

Descoperă aceste 4 idei de cadou potrivite pentru ziua de naștere a unui coleg de serviciu 

  • Abonament spa 

Un abonament la spa este un cadou excelent indiferent de vârstă, personalitate sau sex. Oricine s-ar bucura de câteva ore de relaxare! Acest dar îl poți oferi chiar și colegilor pe care nu îi cunoști foarte bine și cu care nu interacționezi prea des.

Caută un centru spa din orașul tău și achiziționează un abonament care să includă acces la saună și masaj de relaxare, deoarece acestea sunt cele mai apreciate facilități. 

Cu siguranță va fi un cadou binevenit, iar sărbătoritul va aprecia faptul că voi, colegii, vă gândiți la bunăstarea lui. 

  • Cadou cu mesaj 

În cazul în care sărbătoritul este un coleg cu un simț al umorului bine dezvoltat, un cadou ideal ar fi ceva nostim. Poți achiziționa diverse obiecte cu mesaje umoristice drept cadou. De exemplu, poți opta pentru unul dintre aceste hanorace cu mesaje de la Ruvix, deoarece au o calitate excelentă și un design atractiv. Poți consulta catalogul online cu gama de produse de la ruvix.ro și să le alegi pe cele mai potrivite.

Un hanorac cu mesaj este un cadou care îl va face să râdă și pe care cu siguranță îl va purta atât la serviciu, cât și în viața personală. Fii atent să alegi un mesaj care să i se potrivească și cadoul este gata. 

  • Bilete

Biletele pentru diverse evenimente pot constitui un cadou foarte bun pentru un coleg de serviciu. Dacă sărbătoritul are o trupă preferată, un sport pe care îl urmărește sau un eveniment la care știi că ar participa cu drag, cumpără-i bilete. Este, desigur, important să afli ce preferințe are, pentru a nu face confuzii și a cumpăra bilete la ceva ce nu îl interesează. 

În plus, este indicat să nu cumperi un bilet, ci două, pentru a-i da șansa să mai ia pe cineva drag cu el. 

  • Vouchere 

Chiar dacă este impersonal, voucherele pentru magazinele preferate sunt mult așteptate de oricine. Dacă vrei să-i lași sărbătoritului libertatea să aleagă ceea ce își dorește de la un anumit magazin, cel mai probabil, va fi extrem de mulțumit. 

Trebuie doar să te asiguri că magazinul unde oferi voucherele de cumpărături să fie unul pe care îl preferă. Este posibil să fi urmărit de mult timp un anumit lucru și să nu fi reușit să-l achiziționeze. Așa, îi dai șansa să își cumpere ceva pe placul său și cu siguranță acest gest va fi unul apreciat. 

Așadar, oferă colegilor de serviciu cadouri care să li se potrivească. Un abonament la spa, voucherele la magazinele preferate, un hanorac cu mesaj sau biletele de eveniment sunt doar câteva variante din care poți să alegi un cadou pentru un coleg de serviciu. Și nu uita să oferi mereu cu drag și umor cadoul ales. 

Sursa foto: unsplash.com 

Related Post