Reusita TV, cu Bogdan Mariniuc, despre piata birourilor in perioada pandemiei (25.09.2021)

[ad_1]

Piata de birouri a fost una dintre cele mai afectate de pandemia de coronavirus, mai ales dupa ce foarte multi angajati au ramas sa lucreze de acasa. Daca multi proprietari de birouri au ales sa se reorienteze si sa le coverteasca in rezidential (mai ales cele aflate in faza de proiect), altii s-au repliat si au mers pe recompartimentare, noi facilitati sau flexibilitate.

Bogdan Mariniuc, Directorul General al companiei aSpace, care a luat naștere la începutul anului 2018, din dorința de a crea un mediu potrivit pentru antreprenorii și freelancerii din România, a dezbatut piata de birouri si spatii de co-working din București in cadrul emisiunii REUSITA TV, realizata de Daniel Lazar la televiziunea nationala Bucuresti TV.

"Dezvoltarea Bucurestiului a adus cu sine o aglomerație urbană greu de controlat, iar traficul este astăzi o problemă critică. Prin urmare, am creat aceste spații de co-working, bine conectate la transportul în comun, care să adune comunități de oameni care își doresc să lucreze într-un loc dedicat muncii. În descurs de trei ani am reușit să deschidem trei astfel de spații de lucru, iar comunitatea aSpace nu se putea să fie mai diversă și interesantă de atât", afirma reprezentantii aSpace.

[ad_2]

Source link

Related Post